Къща за гости Марянска къща
Елена


с. Марян

0886 836 284; 0887 716 818

Заявка за резервация

home-from-home-bg.com

На 7 км. от гр. Елена, спускайки се към с. Марян по криволичещия път от гр. Елена през Дъбравата, бяла къща с осанка привлича вниманието на пътника. Разположението й между Мийковска и Костелска река, предразполага към спокойствие и романтика.

Малката етнографска сбирка, надписа върху гредата – 1881 и разказите на стопаните напомнят за далечното минало на с. Марян, за легендите за Марянския манастир, за царица Мара – сестра на цар Иван Шишман.

Стопаните на Марянската къща предлагат уютна атмосфера и самостоятелност, като къщата предоставя: кухня, напълно оборудвана за приготвяне на храна, с готварска печка на ток, хладилник микровълнова фурна, посуда, трапезария, лятна кухня с барбекю и голямо градинско барбекю /огнище/, в което може да си приготвите ястия в гърне или гювеч. Вътрешен паркинг - гаранция за автомобила, а и удобство за гостите на къщата. Телевизор със самостоятелен сателитен приемник. Големият двор предразполага за безопасни игри на децата.

Къщата предлага на своите гости три обзаведени в традиционен български стил стаи с общ капацитет от 10 легла, кът за тихи игри с телевизор и баня на етажа, апартамент от две стаи на първия етаж със спалня, легло и диван, отделна кухня, смостоятелен санитарен възел, апартамент със спалня и диван - отделен вход. Възрожденския бит, реставрираната старинна камина /плита/ за отопление, джамалите и баджата /открито огнище/ доказват за стила на старите еленски майстори.


Стандартна оферта
 Тип настаняване  *  * * *
 Цялата база  200    

Посочените цени са в BGN, на база BO - само нощувка.

ЦЕНИ СЕЗОН ПРОЛЕТ-ЛЯТО
________________________________________

Легло в стая 15 лв./ ден
Наем за къщата за един ден 180 лв. /ден
Наем за къщата за два дни 160 лв./ден
Наем за къщата за повече от два дни 150 лв./ден

ЦЕНИ СЕЗОН ЕСЕН-ЗИМА
________________________________________

Легло в стая 20 лв./ ден
Наем за къщата за един ден 240 лв. /ден
Наем за къщата за два дни 216 лв./ден
Наем за къщата за повече от два дни 200 лв./ден
ЦЕНИ ЗА ПРАЗНИЧНИ ДНИ: ВЕЛИКДЕН, КОЛЕДА, НОВА ГОДИНА…
Наем за къщата с пакетна цена или договаряне