Хотелски комплекс Костадиновите къщи

Комплекс за селски, битов и еко туризъм “Костадиновите къщи” се намира в живописната махала Долни чукани, разположена непосредствено над град Елена, на 1.5 км от центъра на града. Тризвездният комплекс предлага на своите гости отлични възможности за отмора, потапяйки в селския бит и екологично чиста природа на този приказен край. Уникалното съчетание между традиционно българското и съвременните удобства тук са предпоставка за атрактивна и ползотворна почивка целогодишно.
През лятото ще намерите прохлада сред вековните зелени гори наситени с аромата на дъхави цветя, а през зимата – да се наслаждавате на омайната белота и чистота на планината или покарате ски в близкото село Мийковци или връх Чумерна.
Комплекс “Костадиновите къщи” разполага с:

* Обширна механа-трапезария със 100 места и с битова камина. Тук се предлагат български ястия и гозби, характерни за еленския край, домашни специалитети, вина и ракии. Предлага се и дневно меню, което още повече предразполага към домашната обстановка.
* Изба с дегустационна зала
* Красива лятна градина със 150 места
* Конферентна зала с 50 места
* Басейн за възрастни и детски басейн
* Барбекю
* Пещ
* Детска площадка с пързалка, двойна люлка, климушка и беседка
* Паркинг за автомобили

Комплекс “Костадиновите къщи” предлага настаняване в 9 уютни двойни стаи, обзаведени в старинен стил, 4 двойни стаи с възможност за допълнително легло (2+1) и 2 апартамента с кухненски бокс. Стаите са оборудвани със:

* Телевизор
* Собствен санитарен възел